Zelf sparen, of geef een Spaarcertificaat van € 250 cadeau!

Weer eens wat anders om weg te geven en altijd leuk om te krijgen! De ontvanger ziet ook ieder jaar tijdens de looptijd het rendement of spaarrente vooraf op zijn of haar bankrekening gestort. Aan het einde van de looptijd wordt de waarde van het Spaarcertificaat ook nog eens op de rekening bijgeschreven. Nee, geen lage spaarrente vergoeding, maar gewoon de béste. Natuurlijk kunt u ook een oldtimer of dwergauto geven – tja, als het om zulke bedragen gaat, kijk dan eens op onze site uniekbeleggen.nl en zie wat ons vergelijkbaar rendement is, met natuurlijk een garantiestelling.

De bank hanteert momenteel een rentepercentage van 0,00 tot wel 0,05 procent en dan schrijven ze ook nog: bij ons hoge spaarrentes. Haha, met een rendement van bijna nul! En wie meer dan € 250.000 spaargeld heeft, moet daar vanaf januari 2021 bij verschillende grote banken rente over gaan betalen. Er zijn zelfs banken die stoppen met de spaarbank en moeten 473.001 klanten op zoek naar een alternatief. Banken hebben momenteel een flink liquiditeitsoverschot en hebben uw spaargeld ook niet nodig. Zij bieden u daarom geen hoge spaarrente.

Tijd om te Googelen en de spaarrente te vergelijken. U komt vanzelf bij unieksparen.nl uit.

Unieksparen.nl is anders. Het is slim sparen, eenvoudig én veilig. Wij bieden meer dan 50 spaarproducten in de vorm van Spaarcertificaten met verschillende looptijden en met echt de hoogste spaarrente. Gemakkelijk online te bestellen. Een origineel Spaarcertificaat, waar vind je het? Alleen bij unieksparen.nl  Voor afwijkende bedragen of voor vragen over de producten, spaarrentes, rendement en de hoogste spaarrente, zijn wij altijd te bereiken via de mail.

Bij unieksparen.nl krijgt u de beste spaarrente. Het rendement wordt per jaar vooruit betaald. Dat is pas écht uniek.