De hoogste rente over € 500 op een particuliere spaarrekening, dat wil iedereen toch?

Alleen met een hoge rente wordt je geld meer waard. Maar je krijgt alleen een hoge rente als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Dus lees altijd goed de kleine lettertjes. Via Google of Bing vergelijkt u makkelijk de hoogste rentevergoeding van aanbieders van rente spaarrekeningen.

Waar kun je veilig sparen met de hoogste rente vergoeding, zonder dat deze rente in de looptijd wordt aangepast? 

Een beetje positieve rente op een vrij opneembare rente spaarrekening, dat lukt niet meer bij de meeste spaarbanken. Om de hoogste rentevergoeding te krijgen, moet u het geld beleggen op een deposito. Wanneer u het geld langere tijd kunt missen, dan zet u het geld voor een langere periode vast. Dit kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren. Een deposito heeft een vaste rente, meestal hoger dan die van een gewone spaarrekening.

Een andere spaarkeuze voor een hoge rente zijn de Spaarcertificaten van Unieksparen.nl

Deze spaarcertificaten kunt u kopen van € 250 tot € 5000 met verschillende looptijden. Heeft u een vrij te besteden bedrag hoger dan € 25.000 en wilt u dit inleggen zonder risico,  kijk dan voor de mogelijkheden op Uniekbeleggen.nl

Hoe langer de looptijd van een bepaald certificaat, des te hoger de rentevergoeding

Wie regelmatig geld opzij legt, wil in de regel dat dit meer waard wordt, toch? Een hoge rentevergoeding is daarbij noodzaak. Bij Uniek Sparen kunt u met Spaarcertificaten naar uw keuze slim sparen met hoge rente. Hoe langer de looptijd, des te meer rentevergoeding u ontvangt en altijd de beste. Aan het einde van de looptijd wordt de waarde van uw Spaarcertificaat aan u uitgekeerd.